vormgeving

Gedreven door creativiteit

Over Eva2019-01-21T11:46:31+00:00

Uw imago in topvorm

Uw imago in topvorm

Scoren was nog nooit zo moeilijk! Daarom is het belangrijk dat uw bedrijf en boodschap zichtbaar zijn en herkend worden. Samen bouwen we aan uw imago met het juiste medium en een invulling die in het oog springt. We adviseren wat het beste past bij uw vraagstuk.

Inventarisatie

Inventarisatie

De uitstraling van uw bedrijf begint bij een inventarisatie van uw wensen en behoefte tijdens een brainstormsessie. Vervolgens vertalen wij deze in een aantal concepten, die wij u voorleggen. In overleg kiest u het concept dat het beste bij uw bedrijf, doelen en uiting past.

Samenwerking

Samenwerking

Wij bouwen uw website, ontwerpen uw flyer, creëren uw logo en huisstijl en geven vorm aan uw lezing, jaarverslag en elk ander medium. Daarin werken wij samen met professionele specialisten voor uw strategie, tekst en fotografie zodat de beoogde resultaten behaald worden.

Eva Design, grafische vormgeving

Eva Design staat voor Energieke Vormgeving van Annette, maar vul daar ook rustig Eigentijds, (soms een ietwat) Eigenwijs, Effectief, Exclusief of Eerlijk in. Ze passen allemaal.
Samenwerking en heldere vormgeving, dat is waar Eva Design voor staat. En een verrassende uitkomst of opbrengst, dat is waar Eva Design voor gaat.
Ik werk met verschillende professionals aan verschillende vraagstukken, vandaar dat ik het op de site altijd over ‘we’ heb. Samenwerking vind ik erg belangrijk, je versterkt elkaar door kennis bij elkaar te voegen.

Annette Oudekerk, aangenaam

Nadat ik 1999 mijn opleiding als grafisch vormgever afrondde kwam ik eerst in dienst voordat ik 10 jaren later mede-eigenaar werd van Van Eijk Oudekerk grafisch ontwerpbureau. In 2012 heb ik het bureau alleen voortgezet en de naam veranderd in Eva design. In 2019 zit ik al 20 jaar in het grafische vak en ben ik 10 jaar ondernemer. Ik heb dus al heel wat vlieguren gemaakt.

Ik geef mijn eigen draai aan het vak van grafische vormgeving om mijn klanten nog beter te helpen door het leveren van totaaloplossingen. U wordt ontzorgd en u krijgt de professionele uitstraling, die zorgt dat hij doel treft.

Neem contact met mij op
Annette Oudekerk